Maskinoperatörer

Boxholms Profil söker Maskinoperatörer

I din roll som maskinoperatör ansvarar du för tillverkningen, gör justeringar mot ritning och genomför ställ inför nästa produktionsorder.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som maskinoperatör jobbar du i team, Ni ansvarar för tillverkningen, gör justeringar mot ritning och genomför även omställningar i maskinen inför nästa produktionsorder.

Du arbetar digitalt med ritningar och produktionsordrar i vårt affärssystem. Du utför även underhåll av maskinen, registrerar mätprotokoll och transporterar material samt färdigt gods med truck. Det är en liten grupp som arbetar tillsammans i varje maskin och din samverkan i teamet är viktig. Arbetstiden är 2-skift.

Den vi söker

Vi söker dig som tidigare har arbetat med produktion eller som har intresse för teknik.

Vi ser gärna att du har truckkort. Som person är du praktiskt lagd, kvalitetsmedveten, ordningsam och noggrann i utförandet av ditt arbete samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i datoranvändning.

Frågor

Om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta Produktionschef, Mats Pehrson, på mailadress: mats.pehrson@boxholmsprofil.se
Facklig kontaktperson: Ulf Eriksson, IF Metall, tel: 070-280 31 08

Ansökan

Vi arbetar med kontinuerligt urval så skicka Din ansökan och CV så snart som möjligt till: jobbet@boxholmsprofil.se.

Ansök idag

Uploading...
fileuploaded.jpg
Uppladdning misslyckades. Max filstorlek är 5 MB.
Din ansökan är skickad. Vi hör av oss till dig!
Uups! Nu var det något som blev fel. Prova att skicka igen.